B.Pro (Blanco) I-Flex cook 2, urządzenie mobilna stacja do live cooking
Cena regularna:
85 000,00 zł
Opis
B.PRO (BLANCO) COOK I-FLEX (BC I-flex 2) 2 zintegrowane płyty indukcyjne (4 strefy gotowania), na kółkach ø 75 mm
- Mobilna stacja do gotowania ze zintegrowaną płytą indukcyjną i wysokowydajnym, wielostopniowym systemem filtracji.
System BLANCO COOK I-flex oferuje szeroki zakres zastosowań dzięki wydajnym zintegrowanym urządzeniom indukcyjnym, tj. maks. trzem płytom. Akcesoria kuchenne w różnych wersjach można z łatwością umieszczać w odpowiednich miejscach i szybko wymieniać. Dzięki kompaktowym wymiarom i zintegrowanemu okapowi kuchennemu z wyciągiem stację tę można dobrze wkomponować nawet w ograniczoną ilość miejsca. W mobilnej wersji „to go” urządzenie BLANCO COOK I-flex nadaje się również idealnie do cateringu i stosowania poza obiektem firmy.
Made in Germany
Możliwość dodania dodatkowego filtra ION TEC (dodatkowo płatne)
Wydajność: Od małej do średniej, do użytku przez cały dzień
Asortyment posiłków: Stały lub zmienny asortyment potraw w ciągu dnia
Mobilność i zakres stosowania: Mobilna, kompaktowa stacja do gotowania o niewielkiej masie, również do stosowania poza obiektem bądź
cateringu
Strefa gotowania: Zintegrowana płyta indukcyjna
Liczba stacji do gotowania: Posiada 1, 2 lub 3 płyty indukcyjne BC I-flex 1 (230 V), 2, 3
Akcesoria do gotowania: Łatwe umieszczanie akcesoriów kuchennych współpracujących z urządzeniami indukcyjnymi na płycie indukcyjnej
Przyłącze: 230 V / 16 A lub 400 V / 16 A
Masa: ok. 130 –150 kg
Opcje montażu: • Na kółkach • Mobilna (poza obiektem) – wariant to-go • Stacjonarna na regulowanych nóżkach • Do zabudowy – wariant built-in
Blat roboczy: Pochłaniacz: dużo miejsca na przyrządzanie i wydawanie potraw
Konstrukcja dolna: • do składowania i przechowywania akcesoriów kuchennych • i/lub z blokiem szuflad
Materiał: Pochłaniacz i blaty robocze ze stali szlachetnej, konstrukcja dolna z ocynkowanej, lakierowanej proszkowo blachy.
Odkryj koncepcję „Flexiligence” – inteligentny system gotowania, wychodzący naprzeciw codziennym wymaganiom z maksymalną elastycznością
Koncepcja „Flexiligence” w zakresie wykorzystania idei Idealne rozwiązanie dla Twojego pomysłu na biznes: system BLANCO COOK oferuje konfiguracje dostosowane do potrzeb użytkownika pod względem wielkości, klasy wydajności i wyposażenia.
Koncepcja „Flexiligence” w zakresie wykorzystania przestrzeni Dowolność wyboru miejsca: system BLANCO COOK łączy w sobie urządzenia do gotowania i wyciąg kuchenny.
Koncepcja „Flexiligence” w zakresie wykorzystania czasu Zmiana oferty dań od rana do wieczora i jej ciągłe uaktualnianie: system BLANCO COOK umożliwia dokonywanie modyfikacji wyposażenia w zależności od potrzeb i bez szczególnego wysiłku.
Koncepcja „Flexiligence” w zakresie projektowania Aby nadać otoczeniu harmonię: system BLANCO COOK daje użytkownikom możliwość dowolnego dostosowania pod kątem materiału i kolorystyki.
Koncepcja „Flexiligence” w zakresie organizacji pracy Ułatwienie pracy: dzięki starannie przemyślanej ergonomii, racjonalnemu rozplanowaniu powierzchni i praktycznym akcesoriom system BLANCO COOK zwiększa wydajność pracy.
Koncepcja „Flexiligence” w zakresie czyszczenia Minimalny wysiłek podczas czyszczenia: system BLANCO COOK cechuje się powierzchniami ułatwiającymi utrzymanie higieny i łatwo dostępnymi elementami, nadającymi się do mycia w zmywarce, które można wyjmować bez użycia jakichkolwiek narzędzi.
Koncepcja „Flexiligence” w zakresie mobilności Dzisiaj tu, jutro tam: dobrze, że system BLANCO COOK może zawsze podążać za Tobą.
Dane techniczne
Linia | I-Flex 2 |
Ilość | 1 szt. |
Wysokość | 130,6 cm. |
Szerokość | 92,5 cm. |
Głębokość | 67,8 cm |
Moc i przyłączenie: | 400 V; 6,4 kW |
Waga | 130 kg. |